Seni Tadbir Kuasa Hipnotik Kejayaan

Panduan Digital / E-book

Rahsia Potensi Kuasa Minda Bawah Sedar

 

  • Membantu para pemula dan mereka yang mahu mendalami keilmuan psikologi kuasa minda dengan cara yang lebih ringkas, padat, mudah lagi berkesan untuk kehidupan.

Antara yang akan anda perolehi;

 

  • Panduan MSF & 9 Teknik Kuasa Minda Kejayaan

  • Audio Program Diri

  • Akses Premium Group Kuasa Minda Kejayaan untuk Siri Video MSF

 

*Tonton video sampai habis kalau nak potongan Harga!

 

  • Tentang asas ilmu kuasa minda, dedahan hipnosis dan pelbagai teknik kuasa minda yang praktikal bagi menangani isu dalam kehidupan.

 

  • Memudahkan pembaca mengenali dan mendalami pelbagai keilmuan lainnya, kerana ebook ini adalah asas kepada pelbagai keilmuan yang memanfaatkan fikiran bawah sedar manusia.

Teknik ini sudah dikongsikan sejak tahun 2010.

 

Kepada yang sudah memiliki ebook Magis Sebuah Fikiran pasti pernah membaca mengenai teknik ini.

 

Cuma ia tidak begitu fokuskan kepada teknik tersebut. Adalah baik sekiranya anda sudah ada asas teknik bawah sedar seperti yang dikongsikan dalam ebook tersebut kemudian mula mempraktik teknik ‘Memo Harian’ ini.

 

Teknik ini bernilai RM197 dan telah dikongsikan dalam Seminar Self Hypnosis serta program khas lainnya. Malah ia telah dipraktik oleh ahli Hipnosis, juruterapi dan peniaga.

Teknik CALL TO ACTION (CTA) untuk bawah sedar ini adalah variasi teknik Hipnosis dan kuasa minda yang menggunakan tulisan tangan anda.

 

Teknik ini dinamakan sebagai Teknik Memo Harian (TMH).

MSF DISINI

TMH DISINI

Apakah itu Hipnosis dan bagaimana ia membantu meningkatkan keupayaan fikiran bawah sedar?

 

Setiap manusia tidak terlepas daripada kuasa hipnotism dan hampir setiap hari kita dihipnosis dan terhipnosis. Ramai yang sibuk ingin memperdaya dan menghipnosis orang lain tapi lupa bahawa menghipnosis diri sendiri itu adalah perkara terpenting yang mesti dikuasai sebelum sibuk mempengaruhi orang lain.

SH DISINI

Hipnosis diri sendiri di mana pun, tak kira masa, mudah dan  cepat.

Magis Sebuah Fikiran

Teknik Memo Harian

Self Hypnosis

Riches Master Resources (JM0631452-X)

01 Oktober 2018
Puas mencari cara bagaimana membantu diri untuk lebih yakin dalam mempengaruhi orang lain atau dalam kata lain, apa kita sampaikan biarlah mudah diterima baik oleh orang lain. Stress bila komunikasi
24 September 2018
Perkataan umpama Panah beracun.. "Perkataan yang keluar dari mulut seseorang kepada kita ibarat Panah beracun.." ini pelajaran mahal yang saya peroleh dari guru saya satu masa dahulu, ketika menekuni dunia
12 September 2018
Takut akan air, akhirnya menikmati buaian ombak laut dengan gembira. Ini #SuccessStory seorang Hipnotis dari #HypnoticWorks yang akhirnya menjadi Instructor Hipnosis di #HypnovengerAcademy. Awal bermula di program #SpectacularHypnotism anjuran Hypnotic

Dapatkan 30 hari Tips & Info HipnoNiaga PERCUMA

 

Jadual Program Terkini

 

Hypnosis Certification Programme

15 & 16 September - Bangi

 

Spectacular Magnetism

27 Oktober 2018 - Johor

 

Seminar Hipnosis Kejayaan

17 November 2018 - Johor