Dapatkan 30 hari Tips & Info HipnoNiaga PERCUMA

 

Jadual Program Terkini

 

Hypnosis Certification Programme

15 & 16 September - Bangi

 

Spectacular Magnetism

27 Oktober 2018 - Johor

 

Seminar Hipnosis Kejayaan

17 November 2018 - Johor

 

Riches Master Resources (JM0631452-X)

Lelaki Ini Berhenti Merokok & Turun Berat Badan dengan self hypnosis

Semua orang yang merokok pasti pernah terlintas difikirannya untuk berhenti merokok. Namun hasrat itu selalu berjaya dipatahkan dengan pujuk rayu pengaruh sekitar, terutamanya rakan atau mereka yang merokok. Terbantut akhirnya usaha untuk berhenti merokok.

 

Begitu juga dengan mereka yang mempunyai berat badan berlebihan atau terasa diri sudah semakin mengembang. Agak sensitif jika terima gelajar 'Gemuk'. Pasti ini mengundang rasa tidak selesa. Tak lupa juga kerisauan terhadap tahap kesihatan diri.

 

Tidak hanya berhenti merokok. Lelaki ini juga berjaya turunkan berat badan dengan Self Hypnosis

 

Saudara Adib Akram atau kami gelar sebagai Master Adib (kerana telah selesai ikut latihan praktikal Hipnosis peringkat mastery bersama akedemi Hypnovengers) berkongsi hasil menarik beliau dalam Seminar Hipnosis Kejayaan anjuran Hypnotic Works yang lalu ini buat ramai terpana..

 

“Saya telah Berjaya turunkan berat badan seperti yang saya inginkan dengan kaedah Self Hypnosis. Teknik paling menarik dan saya sukai adalah teknik programming secepat 9 saat yang Master Rey kongsikan seperti dalam seminar yang kalian ikuti ini.” – kurang lebih ringkasan kata beliau kepada para peserta seminar.

 

Seminar istimewa ini juga akan diadakan untuk kali terakhir bagi 2019 pada 27 Julai 2019 ini di Bangi. Info lanjut boleh saja dilihat disini.

 

Beliau juga telah berjaya berhenti merokok untuk bulan pertama tanpa bantuan ubat-ubatan atau alat elektronik rokok lainnya. Dorongan untuk bertahan dan konsisten berubah ini dibina melalui teknik dorongan programming bawah sedar iaitu dengan Self Hypnosis. Alhamdulillah sejak awal Januari 2019 lalu beliau telah bebas dari ketagihan merokok. 

 

 

 

 

Menariknya lagi, ini adalah testimoni terkini dari beliau setelah aplikasikan pengetahuan yang diperoleh. Apa yang dihajatkan telah tercapai dengan jayanya.

 

 

“Assalamualaikum Semua.

 

Saya ingin berkongsi sesuatu , pada awal januari 2018 saya mengikuti kelas IHP (Intensif Hipnotis Power). Master Rey bertanyakan pada saya apa yg saya mahu dalam tempoh masa terdekat.

 

Masa tu cita-cita saya memang nak sangat jadi Safety & Health Officer. Dan MashaAllah Alhamdulillah saya jadi Site Safety Supervisor. Kemudian diminta membayangkan keadaan situasi tersebut.

 

Dihujung tahun 2018 saya membuat Permohonan menjadi SHO. Dan alhamdulillah segala apa yang dipelajari dalam IHP dan Ilmuan lain saya pelajari saya APPLY.

 

Alhamdulillah semalam permohonan saya sebagai Safety & Health Officer telah pun dipersetujui oleh Ketua Pengarah JKKP.

 

Alhamdulillah , Sugesti yg diberikan oleh Master Rey selama ini membuahkan hasil. Terima Kasih Master Rey dan Semua TEAM HYPNOVENGERS.

 

InshaAllah saya akan plan program untuk junior-junior saya dalam Kejayaan dalam bidang mereka.”

 

 

Kesimpulannya, tiada yang mustahil untuk mencapai apa kita inginkan selagi mana ia masih boleh diukur dan masuk akal (realistic). Proses programming akan menjadi lebih berkesan. Berbalik pada diri sendiri saja, adakah sudah bersedia dan cukup serius untuk mencapainya?

 

Kerana ramai orang hanya tahu mengatakan bahawa dirinya mahu berubah dan sebagainya tapi hakikatnya sisi dalaman dan perbuatan tidak selari dengan apa ia katakan. Itu kerana program yang diperlukan belum diperbaiki dan diperkemaskan. Kesedaran tentang kerja-kerja mendorong dan seni programming berpengaruh ini dapat dipelajari dengan seni Hipnosis.

 

Hipnosis dapat dipelajari dan dikuasai oleh sesiapa pun yang masih waras akal fikirannya. Kami Di Hypnotic Works dengan senang hati menjemput saudara Adib untuk berkongsi sendiri tip dan cara bagaimana menurunkan berat badan gaya Hipnosis yang telah beliau sendiri amalkan. Kami akan berkongsi secara Online di group tertutup khas #HipnosisKejayaan dan akan ada banyak lagi perkongsian menarik sempena Ramadhan kali ini. 

 

“Saya berminat dan Bagaimana mahu bermula?”

 

Jika ini pertanyaan anda saat ini, anda boleh bermula dengan menyertai Program Online Hipnosis Kejayaan kami melalui aplikasi Telegram disini TEKAN SEKARANG

 

Topik program online terkini adalah tentang : Sihat, Slim dan Sukses dengan Hipnosis!

 

 

 
 
27 April 2019

Kelas Online Hipnosis Kejayaan