Dapatkan 30 hari Tips & Info HipnoNiaga PERCUMA

 

Jadual Program Terkini

 

Hypnosis Certification Programme

15 & 16 September - Bangi

 

Spectacular Magnetism

27 Oktober 2018 - Johor

 

Seminar Hipnosis Kejayaan

17 November 2018 - Johor

 

Riches Master Resources (JM0631452-X)

Hipnoterapi Kejayaan

 

Adakah Anda mengalami masalah Susah tidur, Ketagihan, Kerap bermimpi buruk, Lesu dan tidak bersemangat, Kurang keyakinan diri, Mengalami ketakutan melampau, Kebocoran wang, Kebiasaan yang buruk, Stress/tertekan, Sukar nak ‘Move On’ atau Mengalami Gangguan Mistik?

 

 

HIPNOTERAPI

 

Khidmat hipnoterapi profesional untuk pelbagai masalah berkaitan emosi, fikiran dan perilaku. Hipnoterapi adalah terapi yang menggunakan hipnosis bagi membantu memprogramkan kembali fikiran bawah sedar untuk tujuan kemajuan dan kesihatan dalam kehidupan.

 

JENIS TERAPI

 

Pihak kami menyediakan pelbagai bentuk terapi yang sesuai dengan masalah yang Anda sedang hadapi. Berikut ini adalah antara terapi yang akan Anda nikmati.

 

 

 

 

 

 

Khidmat terapi kami adalah terapi yang menggunakan kemahiran komunikasi bawah sedar dan bacaan doa untuk kesembuhan yang bersesuaian. Tiada sentuhan atau ubat-ubatan. Kami tidak mengamalkan ritual khurafat untuk tujuan perawatan.

 

LOKASI & CARA MENDAPATKAN KHIDMAT KAMI

 

Terapi adalah secara Temujani (Sila lengkapkan Borang Online ini) kemudian terus Whatsapp kami untuk maklumat lanjut Tekan Sini )

 

Lokasi sesi terapi adalah hanya di Pasir Gudang, Johor sahaja.

 

Alamat; No.71A, Jalan Mangga 1, Taman Kota Masai 2, Pasir Gudang, Johor.

 

Jika Anda ingin kami ke tempat Anda, boleh berurusan dengan kami untuk persetujuan terma dan syarat bagi khidmat tersebut.

 

 

 

04 June 2018

Kelas Online Hipnosis Kejayaan