Dapatkan 30 hari Tips & Info HipnoNiaga PERCUMA

 

Jadual Program Terkini

 

Hypnosis Certification Programme

15 & 16 September - Bangi

 

Spectacular Magnetism

27 Oktober 2018 - Johor

 

Seminar Hipnosis Kejayaan

17 November 2018 - Johor

 

 

 

Spectacular Hypnotism - Fundamental Hypnosis Mastery

 

Pelajari dan kuasai seni Hipnosis tahap 'Fundamental' dengan menyertai bengkel latihan bertahap yang diadakan setiap minggu secara berjadual.

 

Bengkel Spectacular Hypnotism ini diadakan hampir setiap minggu di Johor sahaja.

 

Bengkel latihan ini mempunyai 3 TAHAP (3 hari) dan anda harus melengkapkan 3 tahap ini bagi melayakkan diri mendapatkan pentauliahan sebagai Hipnotis (CH) dari pihak HW atau Shahrain Remeli (Master Rey).

 

CH adalah tahap dimana anda akan belajar tentang rahsia asas hipnosis sehingga dapat melakukan aksi 'Stage Hypnotism' seperti para hipnotis yang ada di youtube. Contohnya, aksi menidurkan orang lain dengan cepat. Serta asas Hipnoterapi untuk selesaikan isu sederhana.

 

Di sini anda akan ditekankan tentang penguasaan 6 struktur dasar utama hipnosis.

 

Modul Spectacular Hypnotism ini disempurnakan dengan pembelajaran keilmuan dan kesenian The Power of Subconscious Mind - Kuasa Minda Bawah Sedar Kejayaan secara intensif.

 

 

Pengisian Modul Latihan 
 

Tahap #1

 

 

Tahap #2

 

 

Tahap #3

 

 

Anda wajib menghadiri ke 3 tahap ini untuk melayakkan memperoleh Certified Hypnotist (CH) dan IMBS sebagai tanda dan pengesahan keahlian yang sah dan terlatih. Tahap 3 ini mempunyai ujian penilaian kecil tentang pengetahuan dan keterampilan dalam melakukan hipnosis. Sekiranya lulus dan memuaskan, layak menerima sijil keahlian. Sekiranya belum lulus, bukan bermakna gagal. Tapi disarankan untuk terus belajar sehingga terampil.

 

Untuk ulangkaji atau datang belajar ulangan bagi setiap tahap, anda tidak perlu mendaftar dengan harga asal semula. Cukup cuma serendah RM30 shj.

 

 

 

Penafian : Program ini bersifat bukan akademik. Lebih kepada pembangunan diri dan untuk kejayaan. Disampaikan dari pengalaman peribadi tenaga pengajar dan atas rekod kejayaan sedia ada (alumni & klien). Sijil yang diberikan hanya untuk pengesahan keahlian dan keterampilan telah ikut latihan bersama pihak kami. Sijil tidak sah diperlakukan untuk tujuan mengajar, melatih, klinikal atau memberikan khidmat berbayar lainnya.

 

 

*Sekiranya pihak tuan/puan berminat untuk didaftarkan sebagai ahli Hipnosis di IBH (The Indonesian Board of Hypnotherapy), boleh mendaftar melalui pihak kami. Caj dikenakan adalah sebanyak RM290 shj.

 


 

 

JADUAL BENGKEL 2020

 


 

TEKAN SINI UNTUK LIHAT JADUAL TERKINI

 

 

 

Yuran latihan ini adalah seperti berikut:

 

Jika Bayaran secara berasingan untuk setiap kali mendaftar ke tahap yang disertai
 

TAHAP 1 : RM197

TAHAP 2 : RM249

TAHAP 3 : RM554

 

 

Jika Buat Bayaran penuh untuk mengikuti

3 tahap sekaligus (PAKEJ) cuma

 

RM799 Shj (Jimat RM201)

 

Manakala jika secara private/personal class harga adalah RM5,959 RM1,599 buat masa ini. Harga akan kembali kepada asal pada bila-bila masa sahaja.

 

 

 

 
 
Spectacular Hypnotism
05 June 2018

Riches Master Resources (JM0631452-X)

 

Dapatkan 30 hari Tips & Info HipnoNiaga PERCUMA

Jadual Program Terkini

 

Hypnosis Hypnovengers Programme

TEKAN SINI
 

Spectacular Hypnotism

TEKAN SINI

 

 

 

JADUAL TERKINI

PENDAFTARAN TELAH DIBUKA

PENDAFTARAN TELAH DIBUKA